Ebéd helyett a pályán harapott a csapat

Szokatlan időpontban játszottuk első idegenbeli mérkőzésünket. Szeptember 9-én 12:30-kor szólalt meg a kezdő sípszó a tóalmási sportpályán.

Jó iramú mérkőzésen, rengeteg helyzettel tarkított látványos játékkal mutatkoztunk be a házigazda Tóalmás II. csapat legnagyobb bánatára. A félidei 3-0-t a mérkőzés végére 7-2-re alakítottuk, így egy halasztott és egy lejátszott mérkőzést követően a tabella negyedik helyén állunk.

Csapat: Juhász Bálint, Tóth Zsiga János, Csóka Ádám, Oláh Kálmán, Lakatos Tamás, Dobray Zsolt János, Kátai Krisztián, Oláh József, Less Krisztián, Vandornyik Attila, Szilágyi Szilárd, Gólya István

Gólszerzők: Dobray Zsolt János, Tóth Zsiga János, Gólya István (2), Kátai Krisztián, Less Krisztián, Szilágyi Szilárd, ill. Nagy László, Szabó Sándor

Edző: Tóth Balázs
„Régi kedves barátomtól elég nagy támogatást kaptunk. Ezúton is megköszönöm Oláh Dezső (Suszter) barátomnak, hogy egy garnitúra mezt teljes felszereléssel a rendelkezésünkre bocsájtott, ezáltal támogatta a csapatot. Ezúton is köszönjük!
A mérkőzésről: kicsit izgultam az elején, mert eléggé foghíjasan álltunk ki, sérült játékos ült a padon is, ennek ellenére a csapat hozzáállásával, mentalitásával, tartalékosan felállva rúgtunk hét gólt az ellenfélnek nem túl ideális körülmények között egy kifogásolható minőségű pályán. Ezek a mérkőzések a legnehezebbek, amikor szinte kötelező a győzelem. A játékosok hozzáállásával maximálisan elégedett vagyok. Boldog vagyok, hogy ennyi turai játékost láthatok a pályán. Nagyon köszönöm a szurkolóknak, akik eljöttek, elkísértek minket ebben a lehetetlen időpontban és szeretettel várunk szeptember 16-án délután 4 órától Vácszentlászlóra mindenkit!”

Hozzászólások