KÉZILABDA

Rájátszás eredmények

Április közepén megkezdődtek a rájátszás fordulói a Pest Megyei Női Kézilabda Bajnokságban. A rájátszási szakaszban helyosztó mérkőzések kerülnek megrendezésre. Az alapszakaszban mutatott kiváló formával az ifi csapat megszerezte a lehetőséget, hogy a megyei döntőért folytathassa a játékot a legjobb 8 között. A felnőtteknek viszont nem sikerült ugyanazt az eredményességet hozni, mint tavaly, így a csapat 9-16. helyért folyó küzdelmekbe kapcsolódott be.

Sikeres utolsó mérkőzések

2018. március 25-én mind az ifiknek, mind a felnőtteknek befejeződött a 2017/18-as kézilabda bajnokság alapszakasza. Az ifjúsági tabellán egy igen erős élmezőny alakult ki a tavaszra, így az utolsó forduló sorsdöntő volt a lányok számára.

Alsóház vagy felsőház?

Március 10-én a felnőttek és az ifisták is Mogyoród csapatait fogadták a bajnokság utolsó előtti fordulójában. Sajnos a dupla siker elmaradt, a felnőttek nem tudták begyűjteni a 2 pontot, ifi csapatunk azonban sima győzelmet aratott.

Érvényesült a papírforma

A Kóka KSK-Tura felnőtt csapata 15. mérkőzését a listavezető Kántor Anikó Sportegyesület (KASE) ellen játszotta. Sajnos nem sikerült meglepni a jelentős játékerőt képviselő, fiatal játékosokkal felálló vendég csapatot, így 30-38-as végeredményt elérve elvitték a két pontot a vendégek.