Torna

Házi tornaverseny 2017

November 25-én – napra pontosan két évvel a turai szertorna újraindítása után – immár másodszor rendeztük meg a Diákolimpia háziversenyét. Lendvai Márton szakosztályvezető beszámolója.

Beszámoló a tornabemutatóról

2017. augusztus 19-én a Híresvárosi Vigadalom Sportnap keretein belül került megrendezésre a TTC Torna szakosztályának látványos bemutatója. Lendvai Mártonné beszámolóját az eseményről változatlanul közöljük:

Diákolimpia Országos Elődöntő

Tornászaink március 24-én részt vettek a Torna Diákolimpia Országos Elődöntőjén, Kecskeméten. Az „ismeretlenségből” előlépett Turai Hevesy György Ált. Iskola versenyzői hirtelen meglepetésként, 14 versenyző csapatból az 5. helyre tornászták fel magukat. Csak tornával foglalkozó sportiskolák előzték meg lányainkat (Kecskemét, Nagykőrös, Szeged és Kiskunfélegyháza).

Tornaszakosztály beszámolója a Házitornaversenyről

SZERTORNA
A HÁZITORNAVERSENYT 25 év óta először rendeztük meg, 29 versenyző részvételével. Több mint 50 néző, szülők, nagyszülők, rokonok csodálattal izgulták végig a versenyt. Előkerestük a 40 éves pontozótáblákat, és „öreg” tornászok voltak az „ítészek”, pontozóbírók.