Csoportrangadó a 9. fordulóban

November 4-én újra Tóalmásra látogattunk, ezúttal a dobogós helyen álló csapat vendégeként. Feszült várakozás előzte meg a párharcot, hiszen nyílt titok, hogy mindkét csapat a feljutást tűzte ki célul. Szurkolóink rangadóhoz méltó várakozással, síppal – dobbal – nádi hegedűvel felszerelkezve szép számban kísértek el minket és tették még hangulatosabbá a „hat pontos” mérkőzést.

Játékosaink meghálálták a támogatást és az első pillanattól kezdve összeszedetten, harcosan, egymást maximálisan kiszolgálva futballoztak. A 24. percben Fülep Norbi parádés befejező mozdulatainak köszönhetően már 2 góllal vezettünk. Az első félidő végén kiütközött a feszültség a fiúkból, melyet a játékvezető Szilágyi Szilárdnak sárga, Oláh Józsefnek pedig piros lappal honorált. A második félidőben már éledezett a tóalmási csapat, de nem csak a támadósorunk, hanem a védelmünk is jól teljesített. Apró figyelmetlenségünket kihasználva a 87. percben szépített az ellenfél. Ez annyira meghökkentette a fiúkat, hogy a középkezdést követően azonnal visszaállították a kétgólos különbséget, csírájában elfojtva a hazai csapat pontmentési kísérleteit.

SK Tóalmás I. – Turai TC 1-3 (0-2)

Csapat: Sipeki Attila József, Kovács Péter, Fülep Norbert (18’, 24’), Oláh Kálmán, Csóka Ádám, Dobray Zsolt János, tai Krisztián, Oláh József, Less Krisztián (88’), Vandornyik Attila, Szilágyi Szilárd, Tóth-Zs János, Lakatos Tamás, Juhász Bálint, Haág Bálint Máté

Tóth Balázs

edző


„Rangadóhoz méltóan játszottunk, rangadóhoz méltó szurkolói támogatást kaptunk. A csapat intelligens, okos, taktikus futballal nyert. A második félidőt végig emberhátrányban oldottuk meg, de ez a játék képét nem befolyásolta, az ellenfél nem tudta kihasználni a létszámfölényét. A kiállítás jogos volt, a játékvezetőkre nem lehet panasz, korrektül dolgoztak. Megküzdöttünk a sikerért és úgy gondolom, megérdemelt győzelmet arattunk.”

A bajnokság 1 hétvége kihagyással november 17-én folytatódik a Turai Torna Club számára. Ezen a napon a Kerepesi SBE csapatát fogadjuk hazai pályán.

További időpontok, korábbi eredmények ide kattintva érhetők el

Hozzászólások