Vérbeli mennyei

Közel száz néző előtt a 6. fordulóban október 6-án az ügyes fiatalokból álló Mogyoród KSK csapatát fogadtuk. Jó iramban kezdődött a mérkőzés, a 7. percben Less K. góljával megszereztük a vezetést, majd a megnyugtató előny tudatában „jó házigazda módjára” teret adtunk az ellenfélnek.

Éltek is a felkínált lehetőséggel, a 33. percben Holló B. szabadrúgásból egyenlített, majd a 38. percben Morvai T. találatával növelték előnyüket a vendégek. Hogy mi hangzott el az öltözőben a szünet alatt, az maradjon titok. A második félidőben koncentráltan, harcosabban, összeszedettebben futballoztunk. Szép támadásokat vezetve, az 56. percben Gólya I. góljával egyenlítettünk. Kaptunk még egy gólt a 61. percben, melyre a 73. percben, egy jó beadást követően Dobray Zsolt háttal a kapunak, egy fantasztikus ollózás mozdulatból góllal válaszolt. Ilyet azért nem mindennap látunk! Megvoltak a lehetőségeink, hogy a magunk javára fordítsuk a mérkőzést, de összességében igazságos eredmény született.

Pest megye IV. osztály, Keleti csoport – 6. forduló

Turai TC – Mogyoród KSK 3-3 (1-2)

Csapat: Sipeki Attila József, Kovács Péter, Oláh Kálmán, Lakatos Tamás, Dobray Zsolt János, Kátai Krisztián, Fülep Norbert, Less Krisztián, Vandornyik Attila, Szilágyi Szilárd, Gólya István, Juhász Bálint, Oláh József

Tóth Balázs: „Egy igazi közönségszórakoztató, jó hangulatú mérkőzésen 3-3-as döntetlen hazai pályán – megmondom őszintén, nem annyira örülök a végeredménynek. Az első félidőt egy picit elhalfoltuk, keveset ütköztünk, a középpálya pedig egy kissé átjáró ház volt. A második félidei teljesítmény előtt le a kalappal, az ott mutatott játékkal és hozzáállással maximálisan elégedett vagyok. Még egyszer kiemelném azt, hogy nagyon sok sérültünk van, a csere kapusunkat mezőnyjátékosként küldtem pályára. Büszke vagyok a csapatra. Köszönöm, hogy ilyen sokan kilátogattak a mérkőzésre és továbbra is számítok szurkolóinkra a csapat támogatásában.”

További időpontok, korábbi eredmények ide kattintva érhetők el

Hozzászólások