Újabb pontokkal gazdagodtunk

Október 21-én szitáló esőben kezdődött meg vendégszereplésünk a Zsámboki SE labdarúgói ellen. A több szempontból is közönségszórakoztató mérkőzésen 6 gól esett, ebből 4 a hazaiak kapujában landolt. Játékosaink az enyhe fáradtság ellenére láthatóan jobban éltek a zsámboki pályán, mint a műfüvön, így 3 ponttal ismét gazdagodtunk.

2018. október 21. Zsámboki SE – Turai TC 2-4 (1-2)

Csapat: Sipeki Attila József, Kovács Péter, Fülep Norbert (64’), Oláh Kálmán, Csóka Ádám, Dobray Zsolt János, Kátai Krisztián (82’), Less Krisztián (7’), Vandornyik Attila, Szilágyi Szilárd, Haág Bálint Máté (21’), Lakatos Tamás, Oláh József, Horváth Dániel, Hajdú Sándor, Juhász Bálint

Edző: Tóth Balázs

„A csütörtök esti mérkőzés még benne volt a lábakban, fejekben. Kicsit fáradtan kezdtük a mérkőzést Zsámbokon, ennek ellenére a helyzetek alapján több góllal kellett volna nyernünk. Védekezésben még javulnunk kell, egyébként elégedett voltam a csapattal. Túl vagyunk az őszi szezon felén, az újonnan alakult szakosztállyal és új csapattal a tabella élmezőnyében állunk. Köszönöm a szurkolók támogatását és a stáb segítségét. Szeretettel várunk mindenkit október 27-én szombaton a galgamenti rangadóra, Hévízgyörk csapatát fogadjuk 13:30-tól. Hajrá Tura!

További időpontok, korábbi eredmények ide kattintva érhetők el

Hozzászólások