Szurkolói ankét lett az utolsó hazai meccsből

Ennél egyszerűbben nem lehet hozni a kötelezőt, ugyanis az ellenfél nem érkezett meg a mérkőzésre. A kerepesi csapat ¾ órával a kezdő sípszó előtt értesített, hogy mégsem jönnek, így a szabályok értelmében 3-0 végeredménnyel és három ponttal ismét gazdagabbak vagyunk. Kicsit sajnáljuk, mert a játékosok és a szurkolók-segítők is nagyon készültek az őszi szezon utolsó hazai fellépésére. Elnézést kérünk azoktól, akik a kiérkezéskor szembesültek a ténnyel, de nem volt módunk a mérkőzésre látogatókat időben értesíteni.

Jól jártak viszont azok a szurkolók, akik nem indultak azonnal haza, hiszen a fiúk, ha már focizni jöttek, fociztak is – a műfüves kispályán. Jó hangulatú szurkolói ankét alakult, mialatt a bográcsban főtt az étel. Éhen-szomjan sem játékos, sem szurkoló nem maradt, mindenkinek jutott bőven a finom falatokból.

A Turai Torna Club labdarúgó szakosztálya ezúton is köszönetet mond a játékosoknak példamutató hozzáállásukért, Szendrei Ferenc polgármesternek és Tura Város Önkormányzatának a finom étel elkészítéséhez nyújtott anyagi és logisztikai támogatásért, Gutyán Istvánnak az eszközök szállításában nyújtott segítségért, Dolányi Róbertnek, Vandornyik Józsefnek, Szilágyi Andrásnak és minden segítőnek az étel professzionális elkészítéséért. De legfőképp szurkolóinknak köszönjük, hiszen nélkülük sok értelme nem lenne csinálni!

Turai TC – Kerepesi SBE 3-0 (játék nélkül)

Egy mérkőzés van még hátra az őszi szezonból, november 25-én Mendére látogatunk.

Hozzászólások