Ketrecharc a mogyoródi műfüvön

Minden szempontból nehéz mérkőzést tudhatunk magunk mögött. Szeptember 29-én az Ober János Sportcentrumban került sor a Mogyoród FC II. elleni összecsapásra – és itt most nem költői túlzás a szóhasználat.

Ezen a mérkőzésen az intenzív támadójáték mellett komoly szerepet kapott a védekezés is, hiszen a mogyoródi játékosok minden lehetőséget megragadtak, hogy labdaszerzést követően gyors indítással a védőink mögé kerüljenek és időnként sikerült is nekik. Az első félidő 13. percében Haág Bálint Máté góljával megszereztük a megnyugtató előnyt, majd a 20. percben Less Krisztián is betalált. A 33. percben kontrából szépített az ellenfél – a foci örök törvénye ismét érvényesült, a sok kihagyott helyzet megbosszulta magát. A második félidőre alapjaiban változott meg a meccs képe. A durva mezőnyjátékot bizonyítja, hogy 9 sárga lapot osztott ki a játékvezető – 5 lapot a mogyoródi csapatnak, 4-et nekünk – és megugrott a sérültlistánk. A feszült második félidőben kihagytunk egy 11-est, de mindennek ellenére sikerült a játékra koncentrálni, Gólya István és Less K. góljaival 4-1-re módosítottuk az eredményt.

Csapat: Sipeki Attila József, Fülep Norbert, Gólya István (57’), Oláh Kálmán, Lakatos Tamás, Dobray Zsolt János, Kátai Krisztián, Less Krisztián (20’, 65’), Vandornyik Attila, Haág Bálint Máté (13’), Szilágyi Szilárd, Kovács Péter, Oláh József, Győri Gergő Krisztián, Csóka Ádám, Juhász Bálint

Tóth Balázs edző: „Mogyoród FC II. néven budapesti játékosokból álló, a 90 perc során végig durván játszó csapatot vertünk 4-1-re. Négy játékosom sérült meg, ebből egy súlyosan, Győri Gergő Krisztián. Mielőbbi gyógyulást kívánok neki! A csapat 10 turai játékossal a soraiban remek hozzáállással, egy durva mérkőzésen nagyot küzdve és a körülményekhez képest higgadt hozzáállással nyert. Külön kiemelem az 52. születésnapját ünneplő hálóőrünk Sipeki Attila, és Less Krisztián teljesítményét.”

A következő mérkőzésünket hazai pályán játsszuk, a Mogyoród KSK csapatát fogadjuk október 6-án szombaton 15:00-tól.

További időpontok, korábbi eredmények ide kattintva érhetők el

Hozzászólások