Eső után gólzápor

Hazai pályán szép számú szurkoló előtt okos focival, átgondolt akciókkal, látványos játékkal csapatként működve fokozatosan felőröltük a Kóka KSK labdarúgóit.

10 – 0.
Ez az eredmény, ami mellé nem szükséges elemzést, szakmai értékelést tenni, egyszerűen csak örülni kell neki. Azért Tóth Balázs edzőt megkérdeztük:
„A klasszikusokat idézve – Sándor Pál rendezte Régi idők focija című filmből, Garas Dezső és Kern András színművészek közreműködésével – a lényeg az, hogy Kell egy csapat! Ezt a turai barátaimmal, legfőképpen a technikai vezetőkkel és a szakosztályi háttérrel sikerült összehozni. Szakmailag annyit tudok hozzátenni, hogy próbálom a játékosokat főleg mentálisan felkészíteni, hogy higgyenek magukban, játsszanak felszabadultan, csinálják meg a cseleket, csinálják meg a trükköket, váratlan akciókat, ami úgy látom, az ellenfeleknek nem fekszik. Nem vagyok híve a sok passzos tili-toli játéknak, azt szeretem, hogyha nem ülünk rá az eredményre, hanem végig hajtjuk a meccset. A mai napon is így történt, az eredmény pedig önmagáért beszél. A mai mérkőzésen megmutattuk, hogy tudunk szórakoztatni is. Sajnálhatja, aki nem jött ki a mérkőzésre és egyúttal meghívom a szurkolókat a következő hazai összecsapásra, hogy egy igazi turai csapatot, turai mentalitással – cigány és magyar játékosokkal barátságban – végig tudják nézni ezt a küzdelmet.”

Turai TC – Kóka KSK 10 – 0 (3 – 0)
Csapat: Sipeki Attila József, Fülep Norbert, Oláh Kálmán, Csóka Ádám, Lakatos Tamás, Dobray Zsolt János, Kátai Krisztián, Less Krisztián (42’, 43’, 46’, 66’), Vandornyik Attila, Haág Bálint Máté (58’), Gólya István (11’, 48’, 80’, 89’), Tóth-Zsiga János, Juhász Bálint, Oláh József (90’)
Következő mérkőzések:

2018.09.29. 17:00 Mogyoród FC II. – Turai TC
2018.10.06. 15:00 Turai TC – Mogyoród KSK

További időpontok, korábbi eredmények ide kattintva érhetők el

Hozzászólások