Elhoztuk a 3 pontot Vácszentlászlóról

2018. szeptember 16-án a Vácszentlászló SE fogadta csapatunkat. A találkozó 15 perces csúszással indult, melyre különösebb okot, magyarázatot nem találtunk és nem is kaptunk.

Talán ez az érthetetlen bevezetés is közre játszott abban, hogy rendre elpuskáztuk a helyzeteinket. Már az első percben megszerezhettük volna a megnyugtató gólt, de hiába telt a mérkőzés első félideje a hazaiak kapuja előtt, gól nélkül zárult az első félidő. A második félidőre a pályán és a lelátón is felizzott a hangulat. Kevesebb helyzet, annál több mezőnyjáték és szabálytalanság uralta a mérkőzést. Az 51. percben, 11-esből sikerült vezetést szereznünk, melyet a 64. percben egalizált az ellenfél. Less K. a 81. percben újra a kapuba talált, amire már nem jött válasz. A mérkőzés vége előtti utolsó percekben, gólhelyzetben a 16-oson belüli lerántásért jogos büntetőtől fosztották meg csapatunkat, de minden zavaró és bosszantó körülmény ellenére elhoztuk a 3 pontot Vácszentlászlóról.

Vácszentlászló SE – Turai TC 1-2 (0-0)

Csapat: Sipeki Attila József, Győri Gergő Krisztián, Fülep Norbert, Dobray Zsolt János, Kátai Krisztián, Less Krisztián, Lakatos Tamás, Vandornyik Attila, Szilágyi Szilárd, Haág Bálint Máté, Oláh Kálmán, Kókai János, Csóka Ádám, Juhász Bálint, Oláh József

Edző: Tóth Balázs
„Először is köszönöm a szurkolói támogatást, legfőképp azoknak a régi-új szurkolóknak, akik hosszú kihagyást követően újra eljöttek szurkolni a turai csapat mérkőzésére. Tudtuk, hogy egy olyan helyen játszunk, ahol presztízst csinálnak abból, hogy mi lesz a végeredmény. Megmondom őszintén, biztos 4-5 gólos győzelemre számítottam. Ennek ellenére magunknak tettük nehézzé a mérkőzést, mert az első félidőben 7-8 100%-os ziccert hagytunk ki. Ez legfőképpen annak tudható be, hogy az edzéseken nem tudjuk mindig azt a mennyiséget és azt a gyakorlati szituációt alkalmazni, ami általában szükséges lenne, ezek javítás alatt vannak, sok a sérült játékosunk is. Ezek a későbbiekben alakulni fognak. Egy kicsivel nagyobb ellenállásra számítottam az ellenféltől, de hál istennek azt láttam, hogy ez a csapat jóval gyengébb volt a vártnál. Ennek ellenére gratulálok az ellenfélnek is, mert nehézzé tették a mérkőzést, legfőképpen azért, mert a játékvezetés néhány szempontból kritikán aluli volt. Le a kalappal a csapat előtt, meg akarjuk nyerni a bajnokságot és a fiúkat ezzel a céllal küldöm a pályára. Mindig a győzelem a célunk, bárhol is játsszunk! Ez a lényeg. Még egyszer köszönöm szépen a támogatást mindenkinek.”

A Turai Torna Club következő mérkőzésén 2018. szeptember 22-én szombaton hazai pályán a Kóka KSK csapatát fogadja, így ezúttal a két egyesület ellenfélként lép pályára.

Hozzászólások