Adj egy ötöst!

Október 27-én szombaton Hévízgyörk csapatát fogadtuk. A régi szép időkben egy ilyen párharc vérbeli galgamenti rangadónak számított, ez is szerepet játszhatott abban, hogy a meglehetősen korai kezdés ellenére szép számmal látogattak ki ismét szurkolóink. A kicsit döcögős első néhány percet követően játékosaink akarata érvényesült a pályán és már a 12. percben megszereztük a vezetést. Az ellenfél igen ritkán jutott át a térfelünkre, a 16-os vonalon túlra pedig szinte esélyük sem volt. Egyszer sikerült, de a megítélt 11-est hálóőrünk, Sipeki Attila hárította. A második félidőben beindult a henger, kinyílt a gólzsák – kinek hogy tetszik. A közönséget is kiszolgálva színvonalas meccsen 5 – 0 -ra győztük le a hévízgyörki csapatot, a játék képe pedig igen biztató a közeljövőre nézve, hiszen a tabella előkelő helyét birtokló Tóalmás I. SK –hoz látogatunk a következő fordulóban.

Eddig a Tóalmás I. csapata veretlenül, 7 győzelemmel állt az élen, de ebben a fordulóban 5-2-es vereséget szenvedett a Gödöllő SK II. – Szada csapatától. A gödöllői csapat ezzel a győzelemmel az élre állt, Tóalmás I. SK a második helyen, mi pedig a harmadik helyen állunk.

Turai TC – Hévízgyörk Petőfi DSE 5-0 (1-0)

Csapat: Sipeki Attila József, Kovács Péter, Csóka Ádám, Oláh Kálmán, Dobray Zsolt János, Kátai Krisztián (85’), Oláh József, Less Krisztián (12’, 57’, 86’), Vandornyik Attila, Fülep Norbert, Szilágyi Szilárd, Lakatos Tamás, Hajdú Sándor, Tóth Zs. János (72’), Juhász Bálint, Haág Bálint Máté

Edző: Tóth Balázs

„Ezen a szombaton az egységes csapatunkat az alkotta, hogy a „zongoracipelő játékosaink” is a maximumot hozták és a technikásabb játékosaink is kitettek magukért. Ennek a keveréke hozta meg a kívánt eredményt, egy látványos, szép támadásokkal, szép gólokkal befejezett mérkőzésen. Fejben már egy picit a vasárnapi, tóalmási rangadóra készültünk. A csapat további jó játékában és a sérültek felépülésében is bízom. Találkozzunk november 4-én vasárnap Tóalmáson!”

Következő mérkőzés:

2018. november 4. vasárnap 13:30 Tóalmás I. SK – Turai TC

További időpontok, korábbi eredmények ide kattintva érhetők el

Hozzászólások