Labdarúgás - turaitornaclub.hu

Hazai pályán kezdjük az őszi szezont

A Turai Torna Club labdarúgó szakosztálya első ízben indít felnőtt csapatot a Pest Megyei bajnokságban. A 2018-2019 szezon őszi fordulóinak sorsolása megtörtént, hazai pályán kezdünk szeptember 1-jén 16:30-kor. Szeretettel várunk minden szurkolót, érdeklődőt!

Pest megye IV. számú osztályában a TTC

A nevezések összesítése után az MLSZ Pest Megyei Igazgatóság Versenybizottsága beosztotta, hogy várhatóan mely egyesületek indulhatnak a 2018/2019. évi Pest megyei férfi felnőtt nagypályás IV. osztályú labdarúgó-bajnokságban.

Új szakosztállyal bővült a Turai Torna Club

A felnőtt labdarúgás a turai lakosság örömét is szolgáló kikapcsolódást jelentett, közösséget formáló és összetartó szerepe érezhetően hiány a település mindennapjaiban. A helyi felnőtt labdarúgás újraélesztését tűzte ki célul Szendrei Ferenc polgármester, akinek kezdeményezésére a sportot, ezen belül a labdarúgást szerető és cselekedni akaró turai emberek összefogásának eredményeként 2018. március 27-n a Turai Torna Club Egyesület közgyűlési határozatának értelmében az egyesület labdarúgó szakosztállyal bővült.